top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraodseriku

Začala výstavní sezona

Po dlouhém covidovém mezičase se v současné době roztrhl pytel s výstavami, zkouškami a dalšími akcemi. Nemůžeme u toho chybět.

První výstava, na kterou se letos vydal Gaston, se konala na konci června v Brně. Gaston nastoupil ve třídě pracovní. Byl oceněn známkou výborná bez pořadí. V této třídě nás potěšil Gastonův starší brácha Flaabr, který vybojoval V1, CAC. Gratulujeme!

Sváteční pondělí na začátku července a hned následující neděle patřila dvěma oblastním výstavám, na které jsme přihlásili naši Bellinku, aby se v co nejranějším věku seznámila s jedním ze světadílů kynologického světa. Na Podkrušnohorské oblastní výstavě v Červeném Hrádku nastoupila Bellinka ve tří

dě štěňat a odnesla si moc pěkný posudek a známku VN1. V neděli pak nastoupila na Oblastní výstavě v Náměšti na Hané již ve třídě dorostu...a už bylo vidět, že chápe, kde je. Pěkně se předváděla, získala známku VN1 a znovu velkou pochvalu v posudku. Navíc je vítězství ve třídě umožnilo i účast v závěrečné soutěži, kde mezi 28 dorostenci byla vybrána do užší osmičky. Máme radost :)

Gaston nastoupí během srpna a září ve třídě pracovní na několika dalších výstavách (národních, mezinárodních a přihlásili jsme ho i na Světovou výstavu do Brna).





164 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page